Код на продукта: 317
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Имам най-добрата майка на света" за момче

Количество:


4.4 41

Ако искате да изненадате приятно своята любима и да и покажете колко много я обичате, тогава защо не разгледате магазин Смешки на Дрешки? При нас ще откриете някои наистина удивителни предложения на различни празнични бодита, сред които е и моделът за момченца с надпис "Имам най-добрата майка на света". Това бебешко боди е чудесно решение, което със сигурност ще трогне сърцето на вашата любима. Само си представете как я посрещате с бебчо на ръце, а той е облечен със своето ново боди с това прекрасно послание!

Какво представлява дрешката?

Бебешкото боди е бяло на цвят. То се предлага в осем различни размера и в две разновидности - една с къс ръкав и една с дълъг ръкав. Дрешката е снабдена с удобен отвор за бърза подмяна на пелените само за няколко секунди. Освен това дрешката е украсена с щампа в синьо, което подсказва, че бодито е предназначено специално за момче. Дрешката има класическа кройка. Това означава, че тя ще изглежда отлично във всякакви обстоятелства, но също така и, че ще бъде изключително удобна и комфортна. Причината е, че този тип кройка позволява много голяма свобода на движение.

Поддръжка

Дрехата се поддържа много по-лесно, от колкото можете да си представите. Тя може да се пере с всякакви перилни препарати, при това няма проблем да правите това всеки ден. Освен това, дрехата е много устойчива и по отношение на своите цветове. Щампата е с много високо качество, така че можете да очаквате да остане непроменена за много дълго време след покупката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук