Код на продукта: 244
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с надпис и снимка "Тази Коледа ще бъде неповторима"

Количество:


4.5 47

Обикновено когато коледните празници се появят на хоризонта, започваме да се чудим какво да изберем за трапезата, какви подаръци да купим на близките си хора, а също така и какво да облечем. Последното обикновено е нещо, за което носим отговорност само за себе си, но ако имаме бебе, тогава трябва да помислим и за него.

Ето защо ако ви тормози мисълта с какво да облечете вашия малчуган за събирането с близки и приятели, ние бихме ви посъветвали да разгледате нашия магазин Смешки на Дрешки, където ще откриете небивало разнообразие от оригинални и нестандартни решения.

Стилен дизайн и уникалност

Бебешкото боди с коледна щампа и надпис с текст "Тази Коледа ще бъде неповторима" е идеалният избор за дреха, която да облечете на малкото си слънчице за събирането с приятелите и семейството. Бодито предлага класически дизайн и това е гаранция за високо ниво на удобство и комфорт, които са от първостепенно значение при детското облекло.

Щампата предлага много високо ниво на персонализация. Тук имаме предвид, че при поръчка има опция да ни изпратите ваша семейна снимка, на която сте изобразени вие със своя партньор и с малкото ви дете. Щампата се изработва с много високо качество, така че може да ви се гарантира, че дори и след многократно изпиране тя няма да загуби от цвета и от ефекта си.

Размери

Размерите на това боди за малки деца са 8 на брой, като ви препоръчваме преди заявка да разгледате подробно таблицата, която сме приложили към всеки продукт. Тя дава подробна информация за детската дрешка и ще ви бъде от полза за да изберете идеалния размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук