Код на продукта: 334Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис 334Б "Днес е моят 1-ви ИМЕН ДЕН" за момиче

Количество:


4.6 29

Ако искате да закупите подарък за първи имен ден за момиче, тогава ние имаме едно чудесно предложение. То ще ви изкуши с ниската си цена и високо качество, което е наистина рядка комбинация. Ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме боди за имен ден за бебе на възраст до 2 години и половина.

Как изглежда дрешката?

Бебешката дрешка има класическа кройка и е подходяща за всяко малко момиченце. Како се знае, децата обичат удобството и комфорта и не правят компромиси с начина, по който се чувстват. Много е важно да се отбележи, че дрешката позволява много голяма свобода на движение и детето ще се чувства наистина много удобно докато я носи. Така например, малкото момиченце ще може да се върти на където си пожелае, да ръкомаха с ръчички и крачета и да се чувства щастливо и удобно в своята малка бяла дрешка. Бодито предлага възможността за лесна подмяна на пелени, което е много важен момент, защото децата обикновено не се радват особено на това, макар че след това са чисти и имат много по-голям комфорт.

Щампата

Най-важната част от това боди е щампата, която заема по-голямата предна част на дрехата. Щампата е много издръжлива на пране и ще запази отличния си външен вид за много дълго време. Много е забавна като цвят и идея. Тя е в много весел нюанс на розовото, а до текста, който гласи "Днес е моят първи имен ден" са изобразени две забавни малки слончета в розово. Щампата прави бодито да бъде това, което е и цялостно предопределя настроението на дрешката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук