Код на продукта: 335
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Днес е моят 1-ви ИМЕН ДЕН"

Количество:


4.4 29

Ако ваша близка приятелка, сестра или друг човек, на който много държите, има малко момченце, на което му предстои да посрещне своят първи имен ден, тогава при нас в Смешки на Дрешки сте попаднали на правилното място. Предлагаме ви бебешко боди за имен ден, което би могло да бъде идеален подарък по този повод за малкото момченце на вашата близка. Хубавото е, че ще олучите еин наистина много качествен продукт, за който в същото време няма да трябва да платите твърде голяма сума пари. Тъкмо обратното - бодито е изключително подходящо за хора, които са на ограничен бюджет и все пак не искат да се лишат от качество.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди за имен ден се предлага с къс и дълъг ръкав, което го прави подходящо за по-продължителен период от годината. Когато е топло, късите ръкави идват точно на място, а когато е по-студено, тогава е времето на дългия ръкав. Освен това, бодито е снабдено с малък отвор, който помага бързо и лесно да се подменят пелените при нужда когато бебчо си свърши работата. Бебешкото боди обаче се доминира от щампата която цялостно го определя. Тя заема по-голямата лицева част от дрехата, а на нея е изписано "Днес е моят 1-ви имен ден". Щампата е предимно в синьо и е украсена с малко самолетче-играчка.

Персонализиране на щампата

За да направите вашия подарък персонализиран и за да бъде той специално създаден за конкретното момченце, ние ви молим при поръчка да разгледате опцията за вписване на име върху дрешката. По този начин ще подарите нещо, което наистина ще стигне до сърцата на хората, а като се замислите ще сте похарчили едва няколко лева.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук