Код на продукта: 337
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Днес е моят ИМЕН ДЕН" за момче

Количество:


4.5 23

С наближаването на първия имен ден на малкия ви син започва да кипи трескава подготовка. Искате всичко да бъде прецизно подготвено, всичко да бъде идеално и да няма никакви нередности. Искате да се погрижите за менюто и за това гостите да са добре посрещнати, а също и за това бебчо да изглежда наистина безупречно, което обаче се чудите как да замислите. Ние от Смешки на Дрешки можем да ви направим едно чудесно предложение за бебешко боди за момче за първи имен ден, което няма как да не привлече вниманието ви. Бодито идва с надпис "Днес е моят първи имен ден" и има опция за допълнително изписване на името на момченцето.

Как изглежда дрешката?

Бебешкото боди е бяло на цвят. То обаче съвсем не изглежда скучно. Цялата лицева страна е доминирана от забавна щампа. Тъй като е създадена за момче, щампата е в преобладаващ сини цветове. Ако се интересувате от това да има някакъв по-ведър и забавен елемент, тогава няма какво да ви тревожи. Всичко това е постигнато с добавянето на малка картинка на самолетче-играчка.

Как да изберем подходящия размер за детето?

Поръчвайки бебешко боди, вие можете да избирате измежду 8 различни размера. Те са създадени за деца с ръст между 56 и 98 сантиметра. Това обхваща всички деца на възраст до около 30 месеца, което е около 2 години и половина. При избора има две неща, на които да обърнете внимание. Първо, възрастта на детето. Тя определя на къде да се насочите. След това таблицата ще ви покаже каква точно е дължината на дрехата и за какъв ръст съответният модел е подходящ.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук