Код на продукта: 060Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди Честит рожден ден тати! С мама безкрайно много те обичаме! синьо

Количество:


4.5 40

Предлагаме ви идеалния подарък за рожден ден на тати. Създадохме сладко бебешко боди с щампа специално насочена към празника му. Бъдете различни и оригинални и направете детето си активен участник в подаръка.

Възможност за персонализация

Няма по подходящо облекло за този специален ден от нашето страхотно предложение. Цвета на щампата е син, което го прави подходящо за момченце. А искате ли да изпишем датата на рождения ден? Тази опция е по желание и няма да промени обявената цена. Изпишете кога е рождения ден на вашия съпруг в полето за въвеждане на информация и ние с радост ще прибавим дата към принта на дрешката.

Моделчето се предлага в размери за новородени и момченца до 2,5 годинки. Прегледайте таблицата под артикула, пред поръчка. Там ясно е посочена номерацията според възрастта в месеци и височината на детето.

Предлагаме и още една опция. При поръчка посочете с как предпочитате да изработим бебешкото боди с надпис – с къс или с дълъг ръкав. Съобразете климатичните условия с изискванията за облекло на детето.

Текстилът на бодито за бебе с надпис е 100% памук. Закопчава се с копче от страни на вратлето и това го превръща в дрешка, която съвсем лесно и бързо се преоблича. Спазвайте указанията за употреба, за да запазите ярките цветове на щампата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук