Код на продукта: 420
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Честит имен ден на мен" за момче

Количество:


4.2 22

Искате ли да поднесете страхотно боди за бебе с щампа за имен ден на вашето момче или на детето на близки приятели или роднини? Ние ви предлагаме уникално красив модел, който изработихме с огромна доза креативност, старание и любов, така че да задоволим дори и най-претенциозния вкус.

С гордост ви представяме бебешко боди с надпис "Честит имен ден на мен". То перфектно подхожда на момченца, защото сме подбрали цветова гама на щампата в синьо или зелено. Първият вариант е съчетан с сладко меченце с балони. При моделчето със зелена щампа текстът е комбиниран с весела маймунка с очила, седнала върху клонка.

Какви размери предлагаме?

Можете да се възползвате от това страхотно бебешко боди с надпис, ако детенцето е на възраст от 0 до 2,5 годинки. Предлагаме ви да разгледате таблицата с номерация, която изработихме, за да ви е по-лесно при поръчката на точния размер.

Качество на материалите?

Текстилът на дрешката е съставен само и единствено от памук. Мастилото е безвредно за детската кожа и няма да предизвика раздразнение. Наситените му цветове ще се съхранят непроменени за дълго време и след множество изпирания, ако се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук