Код на продукта: 238Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Аз правя тази Коледа необикновена за мама и тате"

Количество:


4.6 52

Ако искате да закупите за своето бебе специално облекло, с което да го натъкмите за коледните празници, ние от Смешки на Дрешки имаме някои много интересни предложения. Според търсенето, това, което ви предлагаме тук, е едно от най-атрактивните решения за коледно бебешко боди. То е съобразено изцяло с коледната тематика и това го прави наистина уникално и напълно подходящо за целта. Бодито има щампа с надпис "Аз правя тази Коледа необикновена за мама и тате", като надписът е отпечатан в зелен и червен цвят.

Кройка

Дрешката има класическа кройка, която е оптималния вариант за постигане на максимално съвместяване между външен вид и удобство. Освен това, дрехата е снабдена с удобен отвор с копчета в долния край, което има за цел да направи подмяната на мръсните пелени с чисти и нови много по-лесно и само с няколко леки и плавни движения. Освен това, кройката се отличава и в зависимост от това дали искате да си закупите боди с къс ръкав или предпочитате другия вариант, при който ръкавите са дълги. И двете дрешки си имат своите предимства, като дългите ръкави са по-подходящи за по-хладните дни от годината, докато късите ръкави са много добро решение за периода на летните горещини.

Поддръжка

Бодито се поддържа изключително лесно и удобно. То е много издръжливо на редовно пране, а материята ще запази своята необикновена мекота за много дълго време. Щампата от своя страна обещава да се запази ярка и добре изглеждаща, което ще направи дрехата така, че да изглежда нова за много по-дълго време.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук