Код на продукта: 222
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с коледна щампа за момче

Количество:


4.4 43

Ако търсите бебешко боди с коледна щампа, ние имаме едно чудесно предложение, което сме напълно сигурни, че ще ви заинтересува. Дрешката с коледна шега е предназначена да повиши градуса на настроението когато се съберете у дома с баба и дядо, към които именно е отправена малка закачка на щампата на бебешкото боди. Най-хубавото при пазаруването при нас е, че ние от Смешки на Дрешки много държим да ви предложим възможно най-високо качество на възможно най-ниска цена.

Какво представлява щампата?

Щампата на това толкова симпатично бебешко боди представлява надпис, който гласи "За какво ми е дядо Коледа, когато си имам баба и дядо?". Щампата е в три цвята - синьо, червено и жълто. Тя може да се запази за много дълго време дори и при ежедневно пране с много силни перилни препарати. Тя е наистина много добре и професионално изработена, а това ще позволи и на самото боди да изглежда по-добре за по-дълъг период от време.

Кройка и материя

Дрешката предлага много добро качество на материята. След ежедневно изпиране дори и за дълъг период от време платът ще остане все така мек и приятен на допир. Малко дрехи се запазват с началното си качество, но тук ние няма да ви разочароваме. Кройката позволява да се движи бебето неограничавано. Цялостното оформление на дрехата е с цел да се обещае възможно най-голям комфорт и удобство.

Размери

Размерите на бебешкото боди са в 8 варианта. Те покриват възрастовия диапазон от 0 до 30 месеца. Това означава, че независимо дали бебето е новородено или вече е поотраснало, то ще може да получи дрешка, която да бъде точно по негова мярка.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук