Код на продукта: 263
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с коледна щампа и надпис "Аз съм Коледното чудо на мама и тате"

Количество:


4.5 49

С наближаването на коледните празници всеки се чуди какво да облече, защото независимо дали сме млади или стари, всички ние искаме да изглеждаме добре. Това е причината, поради която е нужно да отделим и необходимото внимание за да се погрижим и за облеклото на бебето, защото все пак и то трябва да е в тон с празничната атмосфера и да бъде облечено подходящо. Проблемът при бебешките дрехи е, че за децата нищо не е по-важно от удобството Ето защо за да не се стига до ситуации, в които комфорта да стане жертва на елегантния външен вид, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме да обърнете внимание на нашето специално коледно предложение - празнично боди за малко момченце на възраст между 0 и 30 месеца.

Какво представлява бодито?

Бодито, което ще откриете при нас, идва с класически дизайн и чудесно оформление на кройката, което позволява максимално да се съвмести добрият външен вид с удобството, без едното да се пренебрегне за сметка на другото. Дрешката е бяла на цвят с голяма цветна щампа на лицевата страна. Щампата гласи "Аз съм коледното чудо на мама и татко", което малко привнася забавно настроение и дух, слагайки усмивка на лицата на събралите се приятели и роднини около коледната трапеза. Щампата е в зелено, червено и жълто, а около надписа ще видите малки златни камбанки с червена панделка.

Най-добрият избор на най-ниска цена

Ако искате да купите качествена дреха от добра материя и издръжлива, но ако желаете в същото време да спестите и да се поберете в рамките на няколко лева, тогава ние можем да ви бъдем много полезни с нашето предложение. Бодито се поддържа изключително лесно и е наистина много удобно и за родителите. То се пере без особени трудности с всякакви препарати, а подмяната на пелените може да се извърши само с няколко бързи и лесни движения.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук