Код на продукта: 584
Наличност: Няма наличност
14.50лв.

Варианти за "BABY MOUSE" боди за момиче

Количество:


4.4 16

Истината е, че децата са най-важното нещо в живота на всяко семейство. Те са онези светли фигури, за чието щастие влагаме цялата си любов и старание. Само една майка и един баща могат да ви кажат колко фино и прецизно изпипват всеки детайл, така че малките съкровища да се чувстват удобно и комфортно. Ако искате да подарите на своите мъници мекота и приятен допир през целия ден, то ние ви предлагаме "BABY MOUSE" боди за момиче.

Тази дрешка е в състояние да осигури безгранично удобство както за новородените момиченца, така и за подрастващите вече дами, които са проходили и проговорили. Ние създадохме дизайн, в който гарантирано наследниците ви ще обикнат, без значение дали имат отношение към тоалетите, избрани за тях.

"BABY MOUSE" боди за момиче – какви са предимствата на тази дреха

Няколко са основните причини, заради които наистина си заслужава да задържите вниманието си върху този модел. Няма как на първо място да не отдадем заслужено внимание на самия дизайн. По-голямата част от лицевата страна на дрехата е зает с красива щампа, на която съвсем ясно се вижда как една грижовна майка е обвила в прегръдка своето момиченце.

Смятаме, че визията на детското боди е напълно достатъчна причина да извършите моментална покупка. Но това съвсем не всичко, което можем да ви предложим ние от Смешки на дрешки. В стремежа си да задоволим търсенето дори на най-взискателните родители, то ние решихме, че е крайно належащо да използваме най-високия клас памучни платове, така че малките момиченца да изпитват истинска наслада, докато бъдат облечени в красивите дрешки.

Имате възможността да избирате сред бодита дълъг или къс ръкав, в зависимост от това през кое време на годината извършвате покупката. Дрешките са подходящи както за най-малките съкровища, така и за деца на възраст до 30 месеца.

"BABY MOUSE" боди за момиче е перфектното допълнение към всяко детско гардеробче!

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук