Код на продукта: 515
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Коледно боди с ботушче ХО-ХО-ХО

Количество:


4.5 20

Ако търсите забавна коледна дрешка за вашето бебче, ние от “Смешки на Дрешки” имаме чудесно предложение за вас. На вашето внимание е прекрасното коледно бебешко боди с надпис “Хо-хо-хо”.

Щампата “Хо-хо-хо”

Веселата коледна щампа с текст “Хо-хо-хо” е главен акцент при тази симпатична бебешка дрешка. Тя е изработена по специална технология, което позволява много висока устойчивост на пране в перална машина със силни препарати. Самата щампа представлява текст в черно, над който се вижда коледно чорепче, от което се подава малко коледно еленче.

Използвани материали

Бебешкото боди е изработено от най-висококачествен материал. Става дума за чист памук, който позволява на малкото създание да се чувства комфортно и да се наслаждава на всеки един момент в къщи или навън.

Кройката

Кройката на това симпатично бебешко боди е създадена така, че да има възможност за изключително лесна смяна на пеленките от страна на вас, родителите. Това може да се направи много лесно посредством двете малки копченца, които се намират в долния край на дрешката.

От страна на бебето, удобството се изразява в това, че малкото човече ще има свобода на движение и ще може лесно да шава и да рита с крачета, което ще го накара да се чувства на седмото небе от щастие. Както вече може би сте забелязали, няма по-недоволно бебе от онова, което не може да си маха спокойно с крач1енца и ръчички.

размери бодита размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук