Код на продукта: 514
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Коледно боди "В клуба на Дядо Коледа"

Количество:


4.3 18

Ние от “Смешки на Дрешки” имаме удоволствието да ви представим едно изключително удобно и практично бебешко боди, което е чудесен избор за дреха, която да купите на детето си по повод коледните и новогодишни празници.

Щампата за Коледа

Щампата на това бебешко боди е изработена с изключително качествени материали и с много усет към детайла. Тя е посветена основно на коледните празници и представлява картинка на дядо Коледа, който се вози в шейна с подаръци, теглена от два усмихнати елена.

Използвани материали

Качеството на материалите е изключителен приоритет. Дрехата е изработена от най-висококачествен памук, който създава приятно усещане за децата когато плата се допира до кожата. Той я поддържа суха и чиста, без твърде много да я охлажда или загрява.

От своя страна, щампата е изработена с не по-малко качествени материали, като резултатът е наистина много високо ниво на издръжливост и устойчивост на перилни препарати и третиране в перална машина.

Кройката

Кройката на бодито позволява на малкото бебче дрехата да се ползва на ежедневна база и дава много силно усещане за удобство и комфорт. Тя позволява на детето да се движи леко и свободно, без да се чувства ограничено по какъвто и да е начин. Освен това, не бива да пропускаме и момента на удобството, в който дрехата е създадена с цел повече комфорт и за родителите. Те могат лесно да подменят пеленките само с няколко елементарни движения.

размери бодита размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук