Код на продукта: 434
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с еленче и име

Количество:


4.4 32

С наближаването на коледните празници всички мислим за това как да направим трапезата по-разнообразна и по-богата, а за себе си съответно искаме най-доброто по отношение на облеклото. Сякаш всичко на празниците трябва да бъде идеално. Но какво да направим ако имаме малко бебе? Как да се погрижим за неговото облекло? Да го облечем по-спретнато като за повода или да постъпим по-разумно и рационално и да изберем за бебчо нещо, което е на първо място удобно?

Има идеално решение

Ние от Смешки на Дрешки предлагаме специално коледно бебешко боди с щампа с еленче и възможност за изписване на името на детето. Всичко това може да бъде ваше на изключително ниска цена и в съчетание със супер високо качество. Дрехата успешно съчетава стилен дизайн и много високо ниво на удобство и комфорт, които са именно от основно значение за бебето.

Дизайнът

Дрешката има класически дизайн и кройка. Те са гаранция за това, че бебчето ви ще усеща удобство във всеки един момент. Класическата кройка позволява много голяма свобода на движение. Детето ще може да усеща свобода във всеки един момент докато се върти, играе и маха с ръчички и краченца. Дрешката изглежда отлично, като акцентът е поставен върху щампата.

Щампата

Поставена в централната лицева част на бодито, щампата представлява главичка на еленче. Виждат се ясно еленовите рога, на едно от които е завързана малка червена панделка. Тя има за цел да подчертае, че дрешката е предназначена специално за момиченце. На лице са още чифт очички, както и голямо и червено заоблено еленско носле. Предимството на тази щампа е, че тя ще остане непокътната дори и след многократни изпирания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук