Код на продукта: 116
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис в син цвят "Днес моят тати има рожден ден"

Количество:


4.7 32

Представяме ви още една красива и оригинална възможност, с която да изненадате мъжа си за неговия рожден ден. Това бебешко боди с надпис е специално създадено за тази цел и текстът на щампата изразява колко много обичате и цените своята половинка.

С тази дрешка ще имате страхотната възможност да направите още малкото си момченце в деен участник в поднасянето на изненадата. Облечете го с бодито на рождения ден на съпруга си и ще се насладите на прекрасната му реакция, изпълнена с умиление, щастие и радост.

Цвят на щампата

Предлагаме ви два варианта за цвят на щампата. Можете да поръчате бебешкото боди с надпис в синьо или в зелено. Все цветове изключително подходящи за малко момченца. Вие изберете, а ние ще се съобразим изцяло с желанието ви.

Размери на бодито за бебе с надпис

Размерите на дрешката отговарят за деца между 0 и 2,5 годинки. Можете да прегледате номерацията в таблица, под артикула. Прилагаме я, за да ви улесним в избора на правилния размер при поръчката ви.

Материя на дрешката

Използваме висококачествен памук, за изработката на бебешкото боди с надпис. Така сме сигурни, че ще осигури комфорт на детето. Мастилото на щампата ще съхрани яркия си цвят, при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук