Код на продукта: 069Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 069Б "Днес е моят 1-ви рожден ден" за момче

Количество:


4.3 40

Предлагаме ви да облечете момченцето си в тематично боди с надпис, за рождения му ден. Изработихме дизайна на дрешката с красиви слончета и шрифт на текста, за да ви предложим перфектен избор за облекло. С бебешкото боди с щампа, момченцето ви ще се превърне в още по-голяма атракция и ще събере всички погледи на гостите.

В зависимост от сезона, в който се пада празника на детето, можете да изберете каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме два варианта за избор. За топлите дни късо ръкавче, а за студените дълго.

Избрахме материята на дрешката да е 100% памук, за да се сигурни, че тя ще даде комфортно усещане на детето и няма да предизвика раздразнение по кожата му. Моделът се закопчава с копченце то страни на вратлето, което го превръща в лесно и бързо за преобличане.

Подходящ избор за подарък

Без никакво притеснение можете да поднесете бодито за бебе с надпис на момченце за подарък. Тази дрешка е важна част от неговото облекло, а ние просто ви предлагаме да я изработим в оригинален и интересен вид.

Стараем се да обръщаме внимание на всеки детайл и поради тази причина бебешкото боди с надпис ще пристигне при вас в опаковка с красива панделка и малко свитъче с послание – напълно завършен подаръчен вид.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук