Код на продукта: 553
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детско боди / тениска с надпис "Имам най-прекрасната майка на света"

Количество:


4.5 21

Бебешкото боди е едно от основните решение в облеклото при най-малките деца. То е изключително удобно и практично, като позволява идеално да се покрият нуждите на най-малките. То е лесно за преобличане когато се наложи подмяна на пелени или просто когато настъпи момент да се перат дрешките.

Благодарение на по-нестандартните идеи, които ние от “Смешки на Дрешки” имаме, бебешкото боди е не само практично, но и добре изглеждащ елегантен аксесоар. То се доминира от голяма и лесна за забелязване цветна щампа, която заема централно място в детската дрешка.

Щампа за най-добрата майка на света

В случая, щампата гласи “Имам най-добрата майка на света!”. Цветовете са много издръжливи и няма да паднат при пране със силен препарат в автоматична пералня. По този начин дрехата ще се запази като нова за по-дълго време.

Размерите са на разположение за деца на възраст от 1, 3, 6, 9 и 12 месеца, както и за по-големи на възраст от 18, 26 и 30 месеца. На практика, можете да сте спокойни, че вашият малчуган винаги ще има в близост дреха с подходящ размер.

Изключително удобство

Това бебешко боди е изключително удобно, а причините са основно две:

  • Материя памук

Материята е изключително качествена. Говорим за 100% чист памук от най-висок клас, който ще създаде изключителен комфорт на малкото ви съкровище;

  • Удобна кройка

Кройката позволява много висока свобода на движение, като по този начин може да се гарантира, че малкото бебе няма да се чувства ограничено от дрехата, в която е облечено;

размери бодита размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук