Код на продукта: 494
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Дъщеря на Кралица" със златна корона

Количество:


4.4 19

Ако искате да направите малък подарък блузка на вашето момиченце или пък ако искате да изненадате дъщеричката на ваша приятелка, ние от Смешки на Дрешки както винаги имаме точно това, от което се нуждаете. Предлагаме ви детска тениска за момиче в бяло с черна щампа. Дрешката е подходяща за малки деца, разликите с момчешките тениски не са много големи.

Какво представлява щампата?

Щампата на тази прекрасна тениска за момиченце представлява надпис в черен цвят, който гласи “Дъщеря на кралица”. Цялата лицева страна на тениската всъщност е доминирана от именно от щампата, над която е изрисувана огромна корона. Тя от своя страна е в красив и жизнерадостен златист цвят.

Дизайн

В изработването на тениската е заложно основно на класическия дизайн, като дрехата е с ясно подчертан спортен характер. Ако вашето момиченце е любител на спорта, то тази тениска доста ще ѝ допадне. Дрехата е подходяща не само за спорт, но и за игри и дълги разходки.

Номерация

Тениската трябва да се поръчва внимателно, тъй като разликата между отделните размери може да е много голяма. Така например, най-малката от дрехите е създадена за момиченца на възраст от около 1 годинка. Най-големият размер е предназначен за деца на възраст от около 6 годинки.

За да се спрете на най-подходящия размер, важно е преди всичко да разгледате внимателно таблицата с размерите, която ще намерите до всеки продукт. Тази таблица показва каква е дължината и ширината в сантиметри на всеки отделен размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук