Код на продукта: 287
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Честит Свети Валентин, тате" за момче

Количество:


4.5 44

Ако се чудите как да облечете бебето по повод деня на Свети Валентин, тогава ние имаме за вас едно много интересно предложение. Специалното боди за момченце с поздрав за баща му за този красив зимен празник е един чудесен избор на бебешка дрешка. Представете си колко много ще стоплите сърцето на любимия ако се появите с малкото бебе, което е облечено в дрешка с щампа, която гласи "Честит Свети Валентин, тате!". Има ли нещо по-мило и симпатично от един такъв жест, който вашият партньор много дълго време няма да забрави.

Как точно изглежда бебешкото боди?

Този модел бебешко боди за момче е с класическа кройка. То се предлага в два варианта - един с къс ръкав и един с дълъг ръкав. Дрехата е изработена от висококачествена материя и е бяла на цвят. Щампата с пожелание за Свети Валентин е отпечатана с основно сини цветове. Тя заема по-голямата лицева предна част на бодито. Много е важно да отбележим, че тази дреха предлага много високо качество както на материалите, така и на изработката, което обяснява защо дори и след многокатно изпиране тя няма да загуби и частица от своя блясък, цвят и комфорт.

Как да изберем подходящ размер?

За да сме сигурни, че всеки потребител ще намери по нещо за своето дете, ние от екипа на Смешки на Дрешки сме подсигурили 8 различни размера, които са създадени така, че да покрият възрастовия диапазон между 0 и 30 месеца (2 години и половина). За да се уверите, че няма да сгрешите в избора, ние ви съветваме да измерите точния ръст на детето, след което да се водите в избора си по таблицата, която сме приложили към всеки отделен продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук