Код на продукта: 129
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Аз съм онова, което се случи миналото лято"

Количество:


4.3 30

Подарете оригинален подарък със закачлива нотка на най-малкият член в семейството. Бъдете различни, но и практични. Нашето бебешко боди с щампа е точно това съчетание, което ще удовлетвори напълно изискванията ви.

Подходящо ли е боди за бебе за подарък?

Разбира се, че е удачен вариант. Дрешките никога не са излишни, а когато се насочите към боди ще уцелите точно. То е най-необходимото бельо за малчуганите. Ние ви предлагаме да избягате от рутината, защото надписът е много весел и ще предизвика хиляди усмивки у цялото семейство.

Размерите, които ви предлагаме са подходящи за новородени и малко по-пораснали деца (до 3 години). Дизайнът на бебешкото боди е унисекс и ще стой еднакво добре на момиченца и момченца.

Бодито за бебе е изработено от 100% памук, а мастилото на щампата е напълно безопасно. Цветовете се запазват ярки и след многократно изпиране. Можете да си изберете каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме два варианта, които не променят по никакъв начин цената на артикула.

Ако изберете да ни се доверите, ни ще се постараем да оправдаем очакванията ви. Бебешкото боди с щампа ще пристигне при вас опакован с красива панделка. Към него ще прибавим свитък с послание, което да добави и финалния щрих към подаръка ви.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук