Код на продукта: 588
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди PRINCESS - арт принт

Количество:


4.7 7

Искате да зарадвате вашето малко съкровище със съвършена дрешка, която да сте сигурни, че не просто ще го превърне в център на внимание, но също така ще му достави нужните комфорт и удобство. Представяме на вниманието на всички онези взискателни и грижовни родители Боди PRINCESS - арт принт.

Сигурни сте чували, че една от най-удобните дрехи за новородени и подрастващи деца несъмнено е детското боди?! Това е облекло, което може да бъде част от тоалета както през зимата, така и през горещите летни дни. За да бъдем максимално полезни за вас, потребителите, то ние успяхме да ви предложим уникален избор, свеждащ се до това вие сами да избирате дизайна на Боди PRINCESS - арт принт.

PRINCESS боди - арт принт на супер цена

Предлагаме мини изкушението в къс или дълъг ръкав, в зависимост от това какви са предпочитанията на родителите. Освен това го изработваме в наистина разнообразни размери, подходящи за деца от 0 до 30 месеца. В случай, че изпитвате колебание или сте нерешителни при избора на размер, то можете да си послужите с таблицата, в която подробно сме описали всеки размер в сантиметри. Ако и това не ви помага, то насреща сме да съдействаме, така че изборът ви да бъде перфектен.

Боди PRINCESS - арт принт предлага още една привилегия, която малко дрехи на пазара са в състояние да ви осигурят. Моделът може да бъде поръчан със светла или тъмна коса, според това как изглеждате самите вие и до известна степен да олицетворите самите себе си, чрез дрешката на малкото си съкровище. Страхотно е, нали?!

Ние вярваме, че качеството е най-важният фактор, когато става въпрос за детско облекло и заради това използваме единствено висококачествени памучни материи, които по никакъв начин не биха причинили дискомфорт на малките ви съкровища, дори и след цял ден носене на детското боди.

Боди PRINCESS - арт принт е перфектният избор за всяко малко съкровище, което не е лишено от обич и внимание.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук