Меню


Трябва да купите подарък на момиче в детска или тийнейджърска възраст и се чудите какъв да бъде той, че наистина да се хареса най-вече на младата дама? Събрахме за вас няколко страхотни съвременни идеи за подарък за момиче, които да ви помогнат да направите най-доброто решение. Разделяме ги на две големи групи, според възрастта на момичето, тъй като тя е определяща за сполучливостта на подаръка.

Идеи за подарък за момиче в тийнейджърска възраст

Тук имате доста нелека задача, която ние ще се опитаме да улесним максимално. Ето няколко предложения, които могат да се окажат особено подходящи за вашия случай. Имайте предвид, че нито един подарък не може да бъде на 100% универсален, затова е важно да се съобразите с предпочитанията и вкуса на адресата на подаръка.

Ваучер за магазин за дрехи или обувки

Ако все още не сте подарили нещо подобно на момичето, то това е добър вариант. Да, на пръв поглед изглежда доста масов и не е изключено и друг да подари същото, но ако се замислите – едно момиче едва ли би се оплакало, че има прекалено много дрехи или обувки. Важно тук е да се постараете да научите кой е любимият магазин на младата дама.

Комплект модни аксесоари

Може да потърсите готов комплект или в по-добрия вариант – да създадете персонализиран такъв. Младите момичета обичат да носят модни аксесоари, а към момента най-актуални са металическите фиби, изчистени шноли, обемистите скрънчита и кръглите обеци. Едно семпло колие с име или чоукър също биха били страхотно допълнение към един ефектен моден подарък за момичета.

Смарт аксесоар

В ерата на технологиите, когато телефонът се превърна в естествено продължение на ръцете на тийнейджърите, един от най-успешните ви подаръци за момичета би била именно смарт техниката. Един от най-добрите варианти са безжичните тонколонки и слушалки. Няма тийнейджър, който да не обича да се откъсне от останалите на фона на любимите си бийтове, така че давайте смело.

Идеи за подарък за момиченце в детска възраст

На пръв поглед тази задача изглежда по-лесна, но ако се замислим колко много подаръци получават момичетата в тази възраст, вероятността да подарите нещо, което вече е подарявано е доста голяма. Добре е да уточните с родителите дали това, което сте наумили вече не е част от притежанията на малчуганката. Ето и кои са предложенията ни за подаръци за момиче в детска възраст.

Детска пижамка

Дори и детенцето да има много пижамки, винаги може да подарите уникална такава. Затова в нашия магазин предлагаме детски пижами за момиченца с персонализирана щампа с името на детето. Със сигурност такъв подарък би изненадал малката принцеса, която с радост ще заспива с любимия рисуван герой и меката памучна пижамка в красиви цветове.

Чифт кънки или ролери

На тази възраст, когато повечето забавления на децата са свързани с физическа активност, един подобен подарък е изключително подходящ. Още повече, че това е най-подходящата възраст за научаване на нови подобни умения, свързани с конкретен спорт.

Със сигурност такъв подарък би се харесал на всяко момиченце, а родителите биха били радостни, че в ерата на технологиите, детето им има още една причина да излезе навън и то по собствено желание.

DIY сет

Ако момиченцето, на чийто празник сте поканени е сръчно и обича да твори, страхотна идея е да ѝ подарите комплект за сръчни ръчички. Вариантите са много – комплект за изработка на ръчни бижута като гривни и колиета за приятели, детски комплект за везане, сет направи си кукла или плюшена играчка и прочие.

Това са нашите предложения за подаръци за момичета, които да накарат малката госпожица да се усмихне. Подарете от сърце и направете празника на дамата още по-незабравим.

  • Jan 04, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Напишете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *