Меню


Чудите се какво да подарите на своето дете, племенник или внук за деня на детето или пък ви предстои коледен пазар? Вашето дете е поканено на рожден ден на момченце и все още не сте избрали подарък? Не се безпокойте, а уловете доза вдъхновение от нашите предложения, сред които може да се окаже, че се крие перфектното попадение за повода. Разделяме подаръците в две категории – за тийнове и за деца. Приятно четене!

Подаръци за момче над 12 години

Адресатът на вашия подарък е вече голям? Може би си мислите, че момчетата не са много претенциозни, но много често подходящите за тях подаръци не са от най-евтините. Така е и с първото ни предложение:

Техника

Немалка част от момчетата проявяват особен интерес към технологиите. Така че тук трудно ще сбъркате, важно е просто да знаете какви по принцип са интересите на тийнейджъра. Ето и няколко примерни предложения, като изборът ви е доста вероятно да бъде конкретизиран според бюджета.

Ако сте решили да подарите по-семпъл подарък може да се насочите към компютърна периферия като мишка, клавиатура, подложка за такива, камера или LED лента за бюро.

Очилата за виртуална реалност също са добър вариант. В случай, че предстои голям празник на момчето и искате да го зарадвате с по-скъп подарък, който да помни завинаги може да подарите смарт устройство, конзола или дрон.

Премиум топка за любимия спорт

Това би било страхотен подарък за момчета със спортни заложби и нестихващ хъс. Ако момчето тренира след училище или участва в отбор, със сигурност един такъв подарък би бил не само харесан, но и полезен.

Подходящи модни подаръци за момчета

Нерядко момчетата имат наклонност към качествените спортни обувки. Подарете ваучер за любимата марка на тийнейджъра и със сигурност той ще остане доволен. Друг подходящ вариант да подарите худи (суичър без цип). Това е почти универсална дреха, която е много актуална сред младите в момента.

Подаръци за момчета под 12 години

Особено в по-ранния детски етап над 4-годишна възраст, вариантите за подарък за момчета са изключително много. Затова тук ще ви предложим някои не толкова типични и популярни решения, които може би все още на са ви хрумнали.

Борд

Много родители се притесняват, че такъв тип подарък е малко опасен. Всъщност, не е по-опасен от колелото, най-вече до момента, в който притежателят на борда не започне да се интересува от ефектните движения с него.

Ако това не ви притеснява и колелото, и тротинетката ви изглеждат прекалено конвенционални за вашето дете, пенибордът и скейтбордът са страхотни варианти. Впрочем, този тип подарък е подходящо решение и за тинейджъри, така че го обмислете.

Музикален инструмент

И в друга статия споменаваме за положителните страни на свиренето с инструмент. Дори и детето да не е показало интерес към музиката досега, това би било един добър начин да му помогнете да навлезе в света на нотите и ритъма.

Колекционерски фигурки

Колекционерските фигурки насърчават въображението на децата, пред очите и в ръцете на които любимите герои сякаш оживяват. Направете един такъв специален подарък на момчето и ще видите, че си е заслужавало подбирането на истински добра екшън фигурка.

Комплект за научни експерименти

По време на игра децата освен да се забавляват, могат също така и да се учат. Един комплект за безопасни научни експерименти в домашна среда би бил страхотно попадение за момченца.

Детска пижамка

Детето ви е презадоволено от всякакви играчки и технологии? Можем да ви предложим персонализирана пижамка с неговото име, която ще бъде практичен и приятен подарък, който запазен в дните напред може да се превърне и в страхотен сантиментален спомен от детството.

Това са нашите предложения за подаръци за момчета. Който и да изберете, важното е да се съобразите с интересите и предпочитанията на детето. Успешно пазаруване!

  • Jan 04, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Напишете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *