Код на продукта: Б032
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.5 42

Боди на ниска цена за момичета лилаво "Близнаци в колата"

Ако често ви се налага да пътувате с малко дете в колата и ако сигурността е ваш приоритет, това говори, че сте един отговорен човек, който иска да сведе всички възможни рискове до минимум. Ако имате малко дете или внуче, тогава е ваша отговорност да направите всичко възможно за да подсигурите неговата безопасност. Няма как да контролираме поведението на останалите водачи на пътя, но със сигурност можем да дадем най-доброто от себе си. Именно лилавото декоративно мини боди за момичета близнаци е начин да проявим допълнително внимание.

Защо е нужно мини бодито?

Нуждата от мини боди се обяснява с това, че при всички случаи значително намаляват рисковете на пътя. Това става тъй като останалите водачи в движението знаят, че във вашия автомобил има малко дете и това значително изостря тяхното внимание. Подобно поведение е инстинктивно, защото всички желаем да предпазим малчуганите, страхувайки се, че те може да пострадат.

Как изглежда модела?

Мини бодито за момиче в лилав цвят е проява на много добър вкус, но е и знак за проява на отговорност. Дрешката е в бяло и лилаво. На лицевата страна има малка щампа на две бебета - близнаци. Те също имат преобладаващо лилави дрешки, което прави бодито много успокояващо и стилно със своя лавандулов нюанс. Дрешката е предназначена за поставяне на стъклото на колата и за това е снабдена с малки вендузи. Дрехата може да се постави на всеки прозорец без да пречи на гледката, защото има размер едва 10.5 на 18 сантиметра. Това ще позволи да имате изключително добра видимост към пътя, но ще предупреждава и останалите коли да са предпазливи.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук