Код на продукта: Б030
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 33

Искате ли да направите возенето за вашите близнаци по-безопасно и да свалите до минимум рисковете на пътя, поне що се отнася до вашите способности? Разбира се, возейки се или шофирайки ние сме отговорни за нашето поведение, но не и за това на останалите. Ето защо има начин, който може да ни помогне да накараме и останалите да са малко по-внимателни.

Бебешко боди "Близнаци в колата"

Бебешкото боди, което е специално създадено за момченца и има надпис "Близнаци в колата" един много стилен избор, който може да допренсе за добрия интериор на вашия автомобил. Бодито е снабдено с щампи, които са специално създадени за прикрепване към гладки повърхности, например към стъклото на прозореца, но може да се закачи някъде и на специална бебешка мини закачалка, което ви дава голям избор. Дрехата има пъстра щампа на предната страна, която е украсена с картинка на момчета близнаци, които са с по едно шише за мляко в ръце за всяко от бебетата. Бодито е предимно бяло, но щампата е многоцветна, макар и в доминиращо син цвят, така че се постига баланс и дрешката е всичко друго, но не и скучна.

Предназначение

Може би бихте попитали каква е целта на бебешко боди с размери като тези - 10,5 на 18 сантиметра? Да, действително то не е предназначено за носене, а има по-скоро чисто декоративна цел. То има за задача да покаже на останалите пътници в движението, че има малки деца в колата и именно за това са и приспособленията за закрепване към стъклото. Има данни, че рисковете и рискованото поведение от страна на други водачи на пътя намаляват когато другите знаят, че возите бебе или в случая - бебета.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук