Код на продукта: Б031
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.3 23

Мини бодито в син цвят за момчета с надпис "Близнаци в колата" е изключително свеж аксесоар, който да добавите към любимото си превозно средство. Ние ви предоставяме реалната привилегия да изкрещите на целия свят, че сте се превърнали в горди родители не на едно, а на цели две бебчета. Не е ли страхотно?

Добавете свежест към вашия автомобил

Ние се стараем всячески да създаваме уникални и неповторими дрешки както за вашите бебенца, така и за любимото ви превозно средство. Мини забавните бодита са изпъстрени със сини цветове, които еднозначно напомнят за пола на дечицата, возещи се в автомобила.

За направата на щампите използваме единствено висококачествени мастила, които съхраняват своята наситеност и контраст, дори и след множеството изпирания, на които ги подлагате. Ако все пак сте решили да използвате аксесоара за дълъг период от време, то нашият съвет е да се придържате стриктно към условията за ползване, посочени от вътрешната страна на етикета.

Мини бодито е подходящо както за вас, така и за подарък на ваши близки и приятели, в чиито семейства са се родили близнаци момченца. Зарадвайте ги по един прекрасен и неповторим начин!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук