Код на продукта: Б029
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.4 31

Страхувате ли се когато знаете, че трябва да возите близнаците в колата? Не ви ли се струва, че пътищата са твърде опасни и рисковани, а движението сякаш става все по-натоварено? В такъв случай сте попаднали на правилното място. В Смешки на Дрешки ще намерите бебешко боди за деца - близнаци, което обаче не е предназначено за носене и има предупредителна цел.

Мини боди за момиче и момче

Мини бодито за момиче и момче е в бял цвят. На лицевата страна от пред е поставена щампа на деца - близнаци, които в случая са момченце и момиченце. Те имат по един биберон всяко и са облечени съответно в розова дрешка за момиченцето и синя дрешка за момченцето. Над тях и под тях с букви в цвят електрик - синьо е написано "Близнаци в колата!". Дрехата е оформена изцяло като истинско бебешко боди, но за разлика от реалното, тази има декоративна цел и не е създадена за да се облича. Мястото и е на видимо положение във вашата кола, например на прозореца, където може да се прикрепи с вендузите, с които всеки комплект декоративно боди е снабден. Моделът има размери от 10.5 на 18 сантиметра.

Каква е целта на дрехата?

Много хора питат каква е целта на това бебешко боди, след като то не е създадено за носене. Обяснението е много просто. Дрехата е създадена за да предупреждава останалите шофьори, че в колата ви има бебе, защото така ще са по-внимателни докато шофират зад вас например. Може и да ви се струва, че в това няма смисъл, но ще сгрешите, защото е доказано, че хората са много по-внимателни като участници в движението когато знаят, че в съседна на тях кола има бебе. Всички ние знаем колко уязвими са децата и по този начин можем да допринесем още малко към тяхната сигурност и безопасност.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук