Код на продукта: Б028
Наличност: В наличност
10.00лв.

Количество:


4.7 33

Ако сте родители или имате внуче или внучета, тогава знаете колко е трудно и тежко понякога да се почувствате сигурни. Винаги нещо ви казва, че не правите достатъчно за да защитите децата си докато шофирате с тях. Внимателни сте, карате бавно, спазвате всички правила, но винаги се тревожите, защото знаете, че все пак не сте единствените и вашата сигурност в една определена степен е и в ръцете на останалите водачи в движението. Ето защо поставянето на минибоди в колата може да запълни тази празнина и да ви помогне с това да постигнете едно много по-високо ниво на сигурност.

Близнаци в колата

Декоративното мини боди за момиче с надпис "Близнаци в колата" се предлага в розов цвят. На лицевата страна има картинка, която изобразява близнаци, момиченца, като преобладаващия цвят освен розовото е бял. Дрешката напълно имитира бебешките бодита, но има само декоративни функции, тоест тя не е предназначена за носене. Размерите на дрешката са 10,5 на 18 сантиметра, което обяснява защо не могат да се носят. Те всъщност се поставят на стъклото на колата, прикрепвайки се с вендузи.

Каква е целта на мини бодито

Декоративното мини боди има за цел да покаже на останалите участници в движението, че пътувате с бебета в колата, в случая с момиченца близнаци, като така хората могат да проявят много по-голямо внимание и добро отношение към вас, давайки ви път и бъдейки по-търпеливи. Знаем, че повечето хора стават нервни когато шофират, но все пак това не е причина да стоим безучастни. С мини бодито заявяваме, че возим бебета и останалите трябва да са по-внимателни с нас.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук