Код на продукта: 204
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за Великден

Количество:


4.5 29

Трудно се избират бебешки дрешки за празниците. От една страна нямаме представа какво да изберем, за да се чувства малкото бебче добре, а от друга страна не знаем кое как ще стои в съответната ситуация. При децата няма този дрес код, който ние възрастните спазваме със самите себе си. За детето има просто дрехи, които ни харесват и такива, които не ни харесват. Останалото е удобство. Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви покажем нещо много интересно, което сме сигурни, че ще привлече вниманието ви, защото то съчетава удобство, стилен дизайн и наистина много добра цена.

Бебешко боди за Великден

Бебешкото боди за Великден с щампа с надпис "Моят 1-ви Великден" + щампа на пъстро великденско яйце е решението за вас, което ще ви помогне да си спестите колебанията и терзанията по отношение на избора на облекло за празника. Дрехата има класическа кройка и е доста стилна, така че със сигурност ще се впишете отлично в обстановката на празника, независимо дали е тя по-официална или в по-тесен семеен кръг. Казваме го за вас, понеже все пак бебето е като част от вас и то до известна степен се асоциира с вашия вкус и избор.

Устойчивост

Дрехата се характеризира с много високо качество на плата и на боите, които са използвани за изработването на щампата. По тази причина, вие ще можете да перете бебешкото боди често и с всякакви препарати, но без това да е какъвто и да било проблем за вас. Цветовете на щампата ще се запазят, а плата ще остане все така мек и приятен на допир, както е бил в самото начало.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук