Код на продукта: 104
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за рожден ден на дете

Количество:


4.6 33

Избрахте ли празничното облекло на своето малко момченце? Ако все още се чудите с каква дрешка е най-подходящо да отбележите този голям празник за него и цялото ви семейство, то ние ви предлагаме най-подходящия избор – бебешко боди с надпис "Моят 1-ви рожден ден".

Дрешката е подходяща за малко момченце, заради избора на цветова гама на щампата, която ви предлагаме. А тя е в синьо, зелено или шарено. Създадохме с голяма доза креативност прекрасен принт, който ще развесели допълнително всеки един от гостите и ще привлече много внимание към най-важния човек – вашия син.

Подходящо ли бодито за бебе за подарък?

Това моделче е също толкова добър избор за подарък на момче, на което му предстои да навърши 1 годинка. Щампата е точно попадение и родителите на детето ще се изненадат много приятно от различния и оригинален подарък, който можете да поднесете на детето им.

Освен избор на кокетен цвят на щампата, ни ви предлагаме и още една опция. При поръчка посочете с каква дължина на ръкавите предпочитате да изработим бебешкото боди с надпис. Можете да съобразите сезона през който се пада празника и да изберете между къс или дълъг ръкав.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук