Код на продукта: 413
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за първата годинка "Моят 1ви РОЖДЕН ДЕН"

Количество:


4.5 39

С наближаването на първия рожден ден на вашето малко момиченце, вълнението нараства, а с това и грижата по организацията. Ние искаме да ви отменим в една, дори и малка част от задачите – облеклото на детенцето. Изработихме страхотно моделче бебешко боди с надпис "Моят 1ви РОЖДЕН ДЕН".

Възползвайте се от възможността да подарите на вашата малка принцеса, страхотна и много качествена дрешка, която поставя още по-голям акцент върху нея и празника й. Дизайнът на бодито за бебе представлява креативна комбинация от подходящ шрифт на надписа и красиви цветчета за разкош.

Моделът, който ви представяме е изработен от качествен текстил – 100% памук. Той деликатно гали нежната детска кожа и осигурява комфортно усещане на момиченцето ви. Закопчава се от страни на врата, което го превръща в много лесна дрешка за обличане и събличане.

Използваме мастило за печата, което има доказани качества. То е безвредно за децата и е изключително дълготрайно и издръжливо на многократно изпиране в пералня, при спазване на указанията за употреба на етиката.

Съобразили сме и сезоните и нуждите на детето според тях. Точно заради това ви предлагаме да си изберете с каква длъжна на ръкавите да е бодито за бебе с щампа – къси или дълги. Каквито и да са предпочитанията ви, те няма да променят обявената цена на артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук