Код на продукта: 459
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за Иванов ден с лъвска глава

Количество:


4.5 25

Ако ви се иска да направите един наистина симпатичен подарък на бебе, което носи името Иван, тогава сте попаднали точно където трябва. Ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим специално бебешко боди с щампа с името Иван, която е подходяща не само за поводи като Иванов ден, но и за всеки друг ден, в който ви се иска да направите малък подарък на дете с това име. Щампата предлага супер качество и е на неустоима цена, така че няма начин да сгрешите.

Какво представлява?

На външен вид това бебешко боди изглежда съвсем класически. То е изработено от 100% чист памук и се предлага в опция с къс и дълъг ръкав. На цвят е бяло и има възможността да накара бебчо да се чувства като цар докато го носи. Материята е много приятна на допир, така че детето действително ще се наслади на всеки един момент с тази дрешка, която скоро ще бъде неговата любима.

Щампата

Характерна черта за това боди е неговата щампа, върху която пада акцента на дрешката. Щампата е много устойчива на пране и обещава да запази своя наистина ярък и наситен цвят за дълъг период от време. Тя представлява глава на лъв, която прелива в различни нюанси на виолетово и зелено, създавайки вид на голям скъпоценен камък. Изписан е текст, който гласи "Иван - името с чест и достойнство си носи".

При поръчка

Можете да намерите подходящ за всяко дете размер, тъй като на ваше разположение при нас ще откриете цели 8 размера. Те могат да паснат на всяко дете на възраст от 0 до 30 месеца. Много е важно преди да направите заявка да обърнете внимание на това каква е точната дължина и ширина на всеки отделен размер в таблицата. Самата нея ще намерите под всеки един продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук