Код на продукта: 458
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди за имен ден "Иван"

Количество:


4.7 21

Изборът на подарък за бебе винаги е много труден. Всъщност е труден до толкова, че обикновено правим подаръци на другите членове на семейството, тъй като не знаем на какво да се спрем. Ако и вие сте в това положение и не знаете какво да подарите за малко бебе с името Иван за неговия имен ден, тогава ние от Смешки на Дрешки определено сме подготвили това, от което се нуждаете. Супер качественото бебешко боди с надпис с името Иван е идеално предложение и със сигурност ще отговори на нуждите ви.

Какво представлява?

Бебешкото боди е бяло на цвят и има класическа кройка, която позволява голяма свобода на движение на бебето, както и възможност да подменяте пелените при нужда, без да се налага да преобличате детето. Бодито предлага изключителен комфорт, като за това допринася не само кройката, но и материята. Дрехата е изработена от 100% чист натурален памук, което обяснява защо бебчо се чувства толкова удобно докато я носи.

Щампата

Щампата на това бебешко боди е много интересна. Тя е черна на цвят и гласи "Иван - чест и достойнство". Цялостният у дизайн наподобява герб или емблема, тъй като е декориран с много допълнителни елементи.

Размери

Бебешкото боди се предлага на ваше разположение в 8 различни размера. Ако купувате дрешката за подарък и не знаете височината на бебето, тогава бихте могли да се ориентирате според възрастовия диапазон, защото ние сме предвидили и това. Достатъчно е да разгледате таблицата под продукта и ще знаете точно на кой модел да се спрете. Там е описана точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук