Код на продукта: 045
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "ТАТЕ, добре дошъл у дома..." за момче

Количество:


4.4 34

Искате ли да покажете колко обичате своя мъж? Искате ли да му подарите едно страхотно емоционално изживяване? Какво ще кажете да ви предложим това страхотно бебешко боди с много мил надпис и послание?

Представете си реакцията на мъжа ви, който се прибира след работа и вижда малкото си момченце, облечено с това страхотно боди за бебе. Сърцето му ще се разтопи от нежност. Жестът, който ще му поднесете е наситен с много обич, специално отношение и внимание.

Така може да изненадате приятно съпруга си и за някои хубав повод – Рожден ден, Имен ден или Свети Валентин.

Може ли да се избере цвят на щампата?

Това моделче бебешко боди е предназначено за момченца и поради тази причина ви представяме два дизайна на надписа. Цветовете, сред които можете да изберете са синьо и зелено. Напълно подходящи за момче.

Можете да си изберете и каква да е дължината на ръкавите. За да сме ви максимално полезни сме ги съобразили според сезоните за пролет-лято късо ръкавче и за есен-зима дълго.

Бодито за момче с надпис е с материя 100% памук. Закопчава се с копче на вратлето, за да е максимално удобно за събличане и обличане. Мастилото на щампата е безвредно и няма да предизвика зачервяване и раздразнение по бебешката кожа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук