Код на продукта: 214
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със синя папионка и тъмно сини тиранти

Количество:


4.5 41

Трудно ли ви е да решите какво да подарите на малко момченце? Има хиляди възможности сред, които да изберете, но ние ви предлагаме да се насочите към нещо практично и оригинално. Това съчетание е възможно с бебешко боди с щампа.

Красивият дизайн, който ви предлагаме идеално подхожда за малките господа - папионка и тиранти в синьо. Дрешките винаги са удачен избор за подарък, а когато са забавни и интересни той се превръща в още по-голяма изненада.

Бебешкото боди е изработено от 100% памук. Избрали сме тази материя, защото знаем, че е най-подходящият избор за бебчетата. За по-лесно преобличане, закопчаването е от страни на вратлето.

Мастилото, което използваме за щампата е абсолютно безвредно и няма да предизвика раздразнение или алергии по деликатната и нежна кожа на момченцето. Ярките цветове ще се запазят непокътнати и след многократно изпиране, при спазване на указанията за употреба на етикета.

Това забавно моделче бебешко боди се предлага в размери подходящи за момченца от 0 до 3 годинки. Изготвили сме таблица, в която да се ориентирате най-точно според възрастта и височината на детенцето. С нейна помощ вероятността да сгрешите размера е минимална.

Можете да ни посочите каква да е дължината на ръкавите на бодито за бебе. Предлагаме ви две възможности – къси и дълги и изборът ви няма да повлияе на обявената цена по никакъв начин.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук