Код на продукта: 206
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с великденска щампа

Количество:


4.5 32

Ако сте затруднени от избора на дрешка за Великден на вашето дете, тогава разгледайте магазина Смешки на Дрешки, където ще намерите най-добрите предложения от наличните в търговската мрежа към момента. Нима нещо може да бъде по-подходящо от дреха, която е специално създадена, за да се носи на този празник? Едва ли! Предимството да разгледате нашите предложения е и още едно, а именно, че дрехите, които предлагаме са с необичайно високо качество за толкова ниска цена.

Кройката на бодито

Кройката на бебешкото боди е класическа. Това има две предимства. Първото е, че класическата кройка е винаги подходящ избор, защото изглежда добре. Второто предимство, което е по-важно за децата, е това, че класическото боди е много удобно и позволява голяма свобода на движение. Това може да не е от значение за вас, но можете да сте сигурни, че е от първостепенна важност за бебето.

Щампата

Щампата е многоцветна. Тя е малка по размери и е доминирана от цветове като зелено, синьо и жълто, които са отпечатани в най-различни нюанси. Щампата изобразява малко зайче за Великден, а текстът гласи "Честит Великден". Това е малко нестандартно пожелание, което се отличава от традиционното "Христос Воскресе", но много хора предпочитат да поразчупят традициите.

Устойчивост

Бебешкото боди за Великден е символ на качество. Няма да намерите друг продукт, който за толкова малко пари да ви предлага толкова високо качество, колкото този продукт. Той може да се пере всеки ден с избран от вас перилен препарат и на практика дори и след стотици изпирания, дрехата все още ще може да хваща окото и да пленява със своя дизайн.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук