Код на продукта: 289
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Свети Валентин за момиче

Количество:


4.6 38

С наближаването на Свети Валентин започвате да се чудите какво да облечете на бебчо за да се върже с цялостната обстановка на празника, но и разбира се, за да се чувства удобно и комфортно във всеки един момент. Ние от Смешки на Дрешки имаме десетки предложения, които са изцяло съобразени и създадени специално за този така обичан от всички февруарски празник. Това, което бихме искали да ви представим тук, е бебешкото боди за момиче за деня на Свети Валентин.

Какво представлява бодито?

Специалното празнично боди за момиче с щампа с надпис "Честит Свети Валентин, тате! С мама безкрайно много те обичаме!" предлага класически дизайн, създаващ безкрайно удобство, но и елегантност две в едно. Щампата е изработена от много високо качество и е в нежно розов цвят, който подчертава това, че бодито е специално за момиченце. Качествената изработка на бодито ще проличи още след първите няколко изпирания, защото ще забележите, че качеството на плата не се променя, а щампата остава все така цветна и ярка, без да губи от наситеността на цвета. За да бъде удобно и за родителите, бодито е скроено така, че да можете изключително лесно да подменяте пелените на бебето при нужда, като това става само с няколко прости и елементарни движения.

Размери

Бебешкото боди за Свети Валентин е създадено в 8 различни размера, което го прави подходящо за момиченца на възраст между 0 и 30 месеца. Най-големият размер е за деца с ръст от около 98 см. Това съответства на деца на възраст от около 2 години и 6 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук