Код на продукта: 347
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа​ за рожден ден на момиче

Количество:


4.5 22

С наближаването на първия рожден ден на вашето малко момиченце, вие вероятно ще започнете да се чувствате твърде стресирани около цялата подготовка на събитието. Подбор на гости, избор на меню за празника и какво ли още не превръщат събитието в истинска суматоха. Да не забравяме това, че всеки иска и да поспести малко пари, защото все пак финансовият ресурс не е безкраен. В същото време искаме и да облечем бебчо добре, защото все пак този ден е специален за детето. За да ви предложим високо качество, но в същото време и да ви спестим доста средства, ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим специалното момичешко боди за първи рожден ден.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди за първи рожден ден е специално създадено за момиченце и това се подразбира по ярко розовата щампа, която ясно се отличава на белия фон на детската дреха. Щампата представлява надпис "1 годинка", като има опция за добавяне и на името на детето. За целта трябва при поръчка единствено да впишете името на момиченцето, което ние ще отпечатаме върху дрехата. Бодито има класически дизайн и това означава две много важни неща. Първо, то е изключително удобно и комфортно за носене. Второ, то има наистина добър външен вид и създава едно много приятно положително усещане както за околните, така и за бебето, което винаги би реагирало добре на пъстрите и ярки цветове.

Размери

За да изберете подходящия размер и за да не допускате грешки, ние ви предлагаме таблица, която ще ви помогне да изберете точния размер бебешко боди според ръста на вашето дете в сантиметри. На разположение са 8 различни размера, които покриват възрастовия диапазон от 0 до 30 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук