Код на продукта: 351
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа за първата годинка за момче

Количество:


4.4 29

Ако вашето малко бебе или бебето на ваша приятелка скоро навършва една годинка, вероятно вече се чудите какъв подарък да измислите. Сред артикулите на магазина Смешки на Дрешки можете да намерите огромно разнообразие от предложения, всяко от които ще ви изненада с оригиналност и усещането за добро настроение, което носи. Бихме искали да ви представим едно изключително успешно и търсено бебешко боди, което е специално създадено за първи рожден ден. То е предназначено за момченца и наистина би допаднало на всеки с приветливия си и забавен дизайн.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди за първи рожден ден предлага класическа кройка и е изцяло издържано в изчистен бял цвят. За да не бъде скучно и еднообразно, бодито е декорирано с пъстра и голяма по размер щампа. Тя е поставена на предната страна на дрешката и представлява името на детето + текст "една годинка". Щампата е допълнително декорирана с картинка на рибка и е в преобладаващ син цвят. Ако се питате как точно се прави така, че името да бъде изписано върху бебешкото боди, то това изобщо не е проблем и от вас се изисква единствено да назовете името на детето по време на самата поръчка.

Качество на ниски цени

Това боди предлага изключително високо качество и ако искате да си закупите подобна дреха от друг магазин в търговската мрежа, то най-вероятно ще ви се наложи да изхарчите не малко пари. Дрехата при нас обаче, не струва много и на практика представлява едно от най-изгодните предложения, които изобщо можете да откриете. Освен ниската цена, другото важно нещо е високото качество, което се изразява в надеждна изработка, удобство, качествен плат и добре изработена и трайна щампа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук