Код на продукта: 163
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за една втора рожден ден

Количество:


4.5 27

Оригинално боди с надпис една втора рожден ден на английски е поредното малко бижу в нашата колекция от бебешки бодита с щампа. То е предназначено за онези родители, които нямат търпение да отбележат навършването на половин годинка от рождението на малкото им момиче.

В същото време може да се превърне в най-подходящия подарък за детето, защото щампата е със специален дизайн за случая. Красив шрифт в съчетание с много сладки картинки и нежно розов фон, придават кукленски вид на бодито, напълно подобаващ за малки принцеси.

Освен оригинално и интересно, бодито за бебе е много практичен избор за подарък, защото дрешките се израстват бързо и е необходима постоянна и навременна смяна. Тогава защо да не е избягате от стандартните предложения и не изберете това прекрасно моделче?

Изработка и материали на бодито за бебе

За създаването на нашите артикули, сме заложили на много висококачествени материали. Този модел боди не прави изключение. Материята му е чист памук без примеси, и поради тази причина можете да сте напълно спокойни, че няма да предизвика зачервяване или алергия по детската кожа.

Мастилото на щампата е напълно безвредно и в същото време дълготрайно. То ще издържи на множество изпирания без да никаква промяна в наситеността на цветовете, ако се спазват указанията за употреба на етикета на бодито с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук