Код на продукта: 329
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Баба Марта "Мартеничката на мама и тате"​

Количество:


4.6 34

Ако си падате по закачливите щампи и надписи, тогава в магазин Смешки на Дрешки сте попаднали на правилното място. При нас ще откриете огромно разнообразие от най-различни предложения, които по един или друг начин са съобразени с всички възможни поводи и празници в нашето ежедневие. Тук ще намерите дрешки със забавни надписи за Коледа, Нова Година, Великден, рождени и именни дни и какво ли още не. Бодито, което бихме искали да ви представим сега, е специално създадено за март месец и носи духа на старата българска традиция, според която всеки българин трябва да носи мартеница докато не види щъркел или цъфнало овощно дръвче.

Какво представлява бодито?

Бебешката дрешка е еднакво подходящо решение както за момченце, така и за момиченце. Тя се предлага в бял цвят, като на лицевата страна има мартенска щампа в бяло и червено с надпис, който гласи "Мартеничката на мама и тате". Дрешката има класическа кройка, което я прави изключително удобна за ежедневно носене. Въпреки ниската си цена, дрехата е много качествена и с лекота може да понесе ежедневно пране и сушене, което няма да остави никакви следи върху плата или щампата. Всъщност това бебешко боди предлага необичайно високо качество на фона на цена, която няма да откриете лесно в търговската мрежа.

Размери

Бебешкото боди е предназначено за деца на възраст от новородени до 2 години и половина. Предлага се в 8 различни размера, защото ние сме напълно наясно, че дрехата бързо ще стане малка на бебчо. Ясно е, че децата особено в тази ранна възраст, ръстът с изключителна скорост и трудно една дреха може да се носи повече от 3-4 месеца. Най-големият размер боди е предназначено за деца на възраст от 30 месеца и с ръст от около 98 см.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук