Код на продукта: 327
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Баба Марта

Количество:


4.3 22

Месец март е много важен за българската култура и именно през тази част от годината всяка година ставаме свидетели на един от най-дълбоко вкоренените български обичаи. Става дума за носенето на мартеница - нещо, което е изключително типично за нашите земи, а също така и добиващо все по-голяма популярност извън пределите на България. При нас в Смешки на Дрешки можете да откриете по този повод едно чудесно предложение за бебешко боди, което е изключително тематично и съобразено с бяло - червената древна българска традиция.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди е предназначено за носене както от момченца, така и от момиченца. То се отличава с класически дизайн и кройка, които придават красив външен изглед, но също така правят дрехата и изключително удобна. На цвят това бебешко боди е бяло. Лицевата му страна е украсена с голяма щампа, изобразяваща мартеница, съответно в бяло и червено. Дрехата е подходяща за носене както у дома, така и навън докато се разхождате с бебчо. Бодито е съобразено както с нуждите на децата, така и с това да създаде по-голямо удобство за родителите. То се пере и суши изключително лесно и запазва високото си качество дори и след много пъти и преминавания през пералнята.

Размери

За да бъде удобно за всяко бебе, бодито с мартеница е създадено в 8 различни размера. Това го прави подходящо за всички деца на възраст от 0 до 30 месеца (което е приблизително около 2 години и половина). С цел да изберете подходящ размер по-лесно, предлагаме опция да избирате не по номерация, а според ръста на вашето дете в сантиметри. Така вероятността за неправилен избор се свива до абсолютния минимум.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук