Код на продукта: 346
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа "Моят 1-ви РОЖДЕН ДЕН"

Количество:


4.5 32

Искате ли да облечете детето си с вкус и с нещо подходящо за неговия първи рожден ден? Или желаете да подарите на свои близки, чието дете навършва една годинка, нещо подходящо по този повод? При нас в Смешки на Дрешки можете да намерите точно това, от което се нуждаете, при което дори няма да се наложи да харчите много, тъй като нашите цени са в пъти по-ниски от тези в търговската мрежа, и то на фона на много високо качество! Бебешкото боди за деца в най-ранна възраст, което бихме желали да ви представим, е специално създадено за този повод.

Как изглежда бодито?

Бебешкото боди пристига при вас с щампа "Моят 1-ви рожден ден", която е в червено и синьо, с малки пъстри точки върху числото 1. Щампата е изписана с елегантен шрифт. Тя е много подходяща за хора с всякакъв вкус и е напълно в духа на празника, допълвайки цялата атмосфера. Самата дрешка е бяла като цвят. Тя има класическа кройка, която освен, че изглежда добре е и много удобна за малчуганите, тъй като предлага голяма свобода на движение за бебчо. А както може би сами се досещате, за детето удобството е от единствено значение. При децата тази суета, която е типична за нас възрастните, не се наблюдава.

Изключително устойчива

Дрехата се отличава с много високо качество на плата. Той е много приятен на допир и обещава да запази качеството си дори и след многократни изпирания. Освен това, щампата също ще остане непроменена, което я прави доста отличаваща се от щампите на повечето продукти по магазините, които след първото пране стават неузнаваеми.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук