Код на продукта: 021-Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа "50% Мама 50% Тате 100% Сладък"

Количество:


4.6 37

Бъдете малко по-изобретателни в избора си на подарък към най-малките членове на семейството. Даваме ви възможността с това оригинално моделче бебешко боди с надпис. Без съмнение щампата върху него е много забавна, ще привлече погледи и усмивки.

Дрешките са удачен избор за подарък, особено в най-ранните години на децата. Защо да не ги персонализирате и да ги направите специални и запомнящи се? Нашето предложение е с красив дизайн и цветове, които съответстват за малки момченца.

Имате голям избор

Моделчето се предлага в няколко варианта. Първо ни посочете какви са предпочитанията за дължината на ръкавите. Съобразете сезона с нуждите на момченцето – къс или дълъг. Независимо от избора ви, цената на артикула ще остане непроменена.

Следващата вариация се отнася до цвета на щампата. Ние се стараем да отговорим максимално много на очакванията ви и за това се изготвили няколко предложения. Цвета на щампата на бебешкото боди се предлага в синьо, зелено и червено.

Накрая ни посочете какво размерче желаете. Знаем, че е трудно да определите точният размер на едно бебешко боди, особено ако е за подарък, а не за вашето детенце. Точно заради това сме изготвили таблица, по която да се ориентирате според възрастта или височината на момчето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук