Код на продукта: 076
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "С папионка и име"

Количество:


4.5 37

Сладко бебешко боди с папионка и име, можете да закупите само при нас. То е цветно и забавно и превръща момченцето ви в малък господин. Можете да го обличате на всеки по-официален случай и с него да привлечете погледите на всички роднини, приятели и гости на събитието или празника.

Дизайнът на моделчето е изчистен и в същото време много стилен. Бебешкото боди с щампа е перфектното облекло за различни празници – рожден ден, имен ден, Коледа и Нова година, Великден и други. Имате възможност за избор на цвят на надписа – синьо, зелено или черно, според предпочитанията ви.

Можете да съобразите сезона и нуждите на детето и да ни посочите каква да е дължината на ръкавите. Изработваме артикула с дълъг или с къс ръкав. Размерите са най-различи. Обхващаме възрастовата граница между 0 и 2,5 годинки. Прегледайте таблицата поместена по-долу, за да направите правилния избор.

Залагаме на качествена памучна материя, която да даде на момченцето комфортно усещане, докато носи бебешкото боди с надпис. Използваме мастило с доказана дълготрайност и издръжливост на многобройни изпирания в пералня.

Ярките и свежи цветове можете да съхраните непроменени, ако спазвате указанията на за употреба на етикета. Изненадата ви ще е пълна, когато поднесете бодито за бебе с надпис опаковано с красива панделка. В допълнение ви подаряваме и малко свитъче с послание за финален щрих.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук