Код на продукта: 141
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди за момче за рожден ден на тати

Количество:


4.5 39

Искате ли да направите прекрасна изненада за рождения ден на вашия съпруг? Можете да му подарите една малко по-нестандартна картичка с прекрасно послание. Това бебешко боди за момче е перфектното решение за тази цел. То е забавно, закачливо, интересно и е страхотен подарък за вашия татко.

Детско боди - незаменимо предложение, което ние сме произвели специално за вас. То има способността едновременно да бъде подарък както за любимия, така и за малкото ви момченце. Практичен и много оригинален начин да покажете любовта и привързаността си към двамата мъже в живота ви. Изненадата на съпруга ви ще е огромна, когато облечете детето с това боди за момче на специалния за него ден. Не му спестявайте тези неповторими моментна силна емоционалност.

Какви размери предлагаме?

Предлагаме ви боди за момче с надпис за дечица между 0 и 3 години. За да се ориентирате по-добре сме изготвили таблица, където са разграфени размерчетата по възраст и височина. Така не ще съществува опасност от избор на дрешка, която няма да пасне на детенцето ви. Ако купувате боди за подарък на друго момченце, то бихте могли да се посъветвате с неговите родители и да съгласувате вашето решение.

Можете да си изберете и между два варианта на ръкавите. Къс за топлите летни дни и дълъг за студените зимни вечери. А какво ще кажете да се съобразите с датата на рождения ден на вашия татко и следвайки месеца от годината, да направите своята поръчка.

Качеството на цветовете

Цветовете на щампата са в светло и тъмно синята гама. Те изцяло съответстват на силния пол. Наясно сме, че голяма част от майките предпочитат да обличат своите момченца именно в синята цветова линия. Ето, че ние имаме страхотно предложение за тях. Яркостта ще се запази непроменена, дори и след многократно изпиране.

Ако сте от хората, стремящи се да съхранят дрехата такава, каквато е била в деня на нейното получаване, то нашият съвет е да се придържате стриктно към инструкциите, посочени на вътрешната страна на етикета. Мастилото на щампата е абсолютно безвредно и безопасно и няма да предизвика алергии по деликатната бебешка кожа.

Меки и пухкави материи

За направата на детските дрешки участват единствено 100 % натурални памучни материи. Те не дразнят, нито зачервяват кожата на вашите бебенца. Ори напротив, памукът не предизвиква кожни обриви, зачервявания или друг вид алергични реакции. Може вашето отроче да е облечено с боди часове наред през най-горещите летни дни, без да се запари неговата деликатна кожа.

Боди за момченце - подходящо е както за разходки в парка, така и за игри в дома или за сън. То е удобно и комфортно и дарява детето с наслада 24 часа в денонощието. Удобното закопчаване, намиращо се в горната част на дрешката, превръща досадното обличане и събличане в детска игра.

Това боди за момче е един наистина прекрасен и интересен подарък, с който ще отпразнувате подобаващо рождения ден на вашия съпруг. И не само, споменът, който ще носи в сърцето си, не би могъл да се затрие цял живот.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук