Код на продукта: 194
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за леля

Количество:


4.4 50

Ако искате да зарадвате лелята на малкото си момченце, то това е правилният избор. Бебешко боди с надпис е идеалният подарък и за двамата. Красивият дизайн на дрешката ще разнообрази много гардероба на детето ви.

То е полезен и практичен подарък, който в същото време е страхотен жест на внимание. Гарантираме ви, че ще предизвикате коктейл от страхотни емоции и усмивки в семейството и сред приятелите ви.

Персонализация на бодито за бебе

Ние искаме да направим подаръка ви още по-индивидуален и запомнящ се. За тази цел можете да посочите името на лелята и ние ще го отпечатаме върху бодито. Предлагаме ви и няколко варианта на цветове за щампата – син, черен и зелен. Идеалните нюанси за момченце.

Има още една опция за избор и тя е свързана с дължината на ръкавите. Посочете вашето предпочитание – къс или дълъг, според сезона, през който момченцето ще носи бодито.

Материята на дрешката е 100% памук. Закопчава се от страни на вратлето. Мастилото е абсолютно безвредно. Комбинацията от тези три фактора, ви гарантира пълен комфорт за детето при носене на бодито. Нашето предложение е подходящ избор за момченца между 0 и 3 години. Прилагаме таблица с размери, където да се ориентирате най-точно кой ви е необходим.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук