Код на продукта: 217
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Тате, ние с мама много те обичаме!" със снимка

Количество:


4.4 41

Ако искате да направите малък подарък на своя син и жена му или на дъщеря си и нейния съпруг, тогава бихме могли да ви съдействаме с тази идея, предлагайки ви нещо изключително интересно. Бихте могли да поръчате на изключително ниска и конкурентна цена бебешко боди със семейна снимка, която ние да отпечатаме върху лицето на дрешката. За целта при поръчката трябва да ни изпратите тяхна семейна снимка, която ние да отпечатаме върху бебешко боди с много високо качество. Представете си само колко много бихте изненадали дъщеря си, сина си, зет си и снаха си, подарявайки за малкия им бебчо нещо толкова запомнящо се. А и дрехите винаги са добре дошли за всяко младо семейство, понеже децата растат бързо.

Високо качество

Както вече споменахме, дрехата предлага изключително високо качество. Тя е предназначена за рождения ден на таткото и гласи "Честит рожден ден, тате! С мама безкрайно много те обичаме!". Дрехата може да се закупи с къс или с дълъг ръкав, в зависимост от това какво е вашето предпочитание. Качествената изработка прави дрехата много устойчива, така че няма да се изтърка щампата заради това, че се е наложило да перете дрехата малко по-често. Същото се отнася и за плата, който ще остане съответно много мек и приятен на допир.

Размери

Ако искате да изберете точния размер, тогава ви препоръчваме да се ръководите по таблицата, която показва възможните опции. Разнообразието е голямо и можете да избирате като се водите по височината на детето в сантиметри. Освен това на разположение са 8 различни размера, което наистина е напълно достатъчно, за да се покрие възрастовия диапазон от 0 до 30 месечна възраст.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук