Код на продукта: 012
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Имам най-добрата леля" надпис с цветя

Количество:


4.5 33

Никой не може да отрече, че леля е важна част от живота на всяко дете и най-вече на момиченцата. Тя е една от жените в живота им, които са пример за подражание. Леля обича племенниците си като свои деца с тази разлика, че никога не им се кара. Предлагаме ви да изкажете огромната си благодарност към нея с това моделче бебешко боди с надпис.

Мил жест и комплимент към най-добрата леля

Текстът на щампата е напълно показателен и ще зарадва искрено вашата любима леля. Изработихме дизайна с нежни цветове, подходящи за момиче – розово, лилаво, циклама. Те в комбинация с красиви шрифт и сладките цветчета придават на артикула много колоритен вид.

Посочете ни каква да е дължината на ръкавите. За да отговорим в максимална степен на вашите очаквания и да се съобразим с температурните особености на сезоните, ви предлагаме бодито за бебе с къс или с дълъг ръкав.

Артикулът е подходящи избор за подарък към леля за всеки неин празник – роден ден, имен ден, Великден, Коледа и още много други. Размерите му са подходящи за момиченца между 0 и 2,5 години. За да се ориентирате по-добре, изготвихме таблица с размер. Прегледайте я внимателно преди да поръчате.

Материята на бебешкото боди с щампа е 100% памук. Закопчава се лесно и удобно. Ярките цветове на мастилото ще се съхранят дори и след многократни изпирания, ако се спазват указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук