Код на продукта: 062
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис Честит рожден ден тате, с мама много те обичаме!

Количество:


4.6 56

Предлагаме ви още едно чудесно бебешко боди с мило послание за рождения ден на съпруга ви. То въплъщава в себе си огромната любов, която изпитвате към него и позволява да я изразите по много оригинален начин, включвайки и детенцето ви.

Персонализация на бодито за бебе

Този модел позволява голяма свобода за уникализиране. Предлагаме ви да ни предоставите ваша любима семейна снимка, която да отпечатаме върху бебешкото боди. Така то ще се превърне в страхотна картичка за хубавия празник.

Имате възможност и да си изберете между два цвята на надписа – син и зелен, както и да ни посочите каква дължина на ръкавите предпочитате. Тук отново са два избора – къс или дълъг в зависимост от сезона, през който се пада рождения ден.

Нашето бебешко боди с надпис и снимка е изработено от 100% памук и се закопчава от страни на вратлето за по-лесно обличане и събличане. Подходящо е за новородени и малко по-пораснали дечица до 3 години.

Яркият цвят на печата ще остане непроменен и след многократно изпиране. Използваме само качествени мастила, които са напълно безвредни и не дразнят бебешката нежна кожа. Подарете на любимите си хора това страхотно бебешко боди и се насладете на положителните им реакции.


ВАЖНО!

При отпечатването на снимки върху текстил не е възможен фотореалистичен печат, както при гладка повърхност - стъкло, винил и прочие. Това е пряко свързано с текстурата на повърхността за печат. Именно поради тази причина не зависи от нас как ще се отпечата самата снимка.

Фотореалистичен печат с директен печат технология не е възможна поради характеристиките на материята, върху която се отпечатва. Освен материята, в случая играе роля и големината на отпечатвания фрагмент – на по-малка повърхност е концентрирано голямо количество мастило (различно по цвят), което също играе роля за отпечатъка върху порестия материал. Затова отпечатаната снимка няма да изглежда 100% така, както е на екрана ни.


размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук